Lady Shape & Balance® -konseptin luojat

Lady Shape & Balance® elämäntapamuutoskonseptin ovat yhdessä kehittäneet pitkään liikunnan ja ravitsemuksen alalla toimineet yrittäjät Johanna ja Kalle Mattila. Molemmilla on takanaan kilpaurheilu-ura Suomen ja pohjoismaiden huipputasolla; Johannalla sekä yleisurheilun, että lentopallon saralta ja Kallella jääkiekon parista. Käytännön kokemus onkin kultaakin kalliimpi, kun oppikirjat eivät kerro ratkaisuja ihan joka pulmaan.

Liikunta-alan koulutuksen ja erinäisten kurssien ja luentojen pohjalta luotu vankka ammattitaito liikunnan ja ruokavalion avulla tapahtuvaan kiinteytykseen ja painonhallintaan onkin Johannalla ja Kallella erittäin hyvin hallinnassa. Kalle on jääkiekkouran jälkeen ohjannut ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan ja on toiminut muutaman vuoden Lady Line Kivihaan yrittäjänä. Johanna puolestaan "istutti" Suomen markkinoille Ladyslim -hoikistusstudiot, joista ensimmäisessä toimi mm. oma-ohjaajana juuri liikunta- ja ravitsemuspalveluissa. Ryhmäliikunnasta Johannalla on kokemusta n. 16 vuoden ajalta.

Kurssin Trainerina toimii ihana ja kovasti pidetty Eija "Ikso" Ala-Keturi, jolla on kokemusta liikunnan parista ja omasta treenamisesta vuosikymmenien ajan. Naisia hän on ohjannut ja opastanut tämänkaltaisessa toiminnassa jo vuodesta 2009. Eijan lempeä, mutta vaativa tyyli siivittää osallstuja kuin osallistujan huipputuloksiin ja saavuttamaan omat, asetetut tavoitteet!

Etuna LSB (Lady Shape & Balance®) -konseptissa on sekin, että WAW Wellness Planet -kuntokeskuksen laaja palveluvalikoima on automaattisesti käytössäsi ohjelmasi ajan LSB kehittäjien omistaessa oman keskuksen Vaasan Kivihaassa!


Ota rohkeasti yhteyttä, me palvelemme sinua!

Shape & Balance Program Director and Master Trainer
Johanna Mattila

p. 040-8344 244

johanna.mattila@anvianet.fi

Shape & Balance Master Trainer
Kalle Mattila
p. 0400-422 472
kalle.mattila@shape-balance.fi

Shape & Balance Trainer
Eija "Ikso" Ala-Keturi
p. 044-3233 589
eija.ala-keturi@shape-balance.fi
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.