Vuoden ensimmäiset LSB -kurssit alkavat

Vuoden ensimmäiset LSB -kurssit alkavat

07-01-2014
Aloitamme suuren kysynnän vuoksi kaksi kurssia maanantaina 13.1. Muutamia paikkoja vielä toiselle kurssille jäljellä (toisen täyttyessä jo marraskuussa!)! Klikkaa uutinen auki ja lue lisää!
Lady Shape & Balance -kurssilla keskitytään hoikistamiseen, kiinteyttämiseen sekä painonhallintaan. Jos olet kokeillut jo vähän kaikkea, yksin tai ryhmässä, mutta et saa haluamiasi pysyviä tuloksia, tämä on sinua varten!

Ylipainon "hoitamisen" sijaan paneudumme sen aiheuttaneeseen syyhyn, eli emme hoida pelkkää oiretta. Kurssilla saat kiihdytettyä aineenvaihduntaa, opit terveellisiä rutiineja, sinulla on LSB Personal Trainerin sekä muun ryhmän tuki takanasi ja paljon muuta. Hoikistamisessa olemme Suomen parhaita!

Kurssitapaamiset ovat maanantaisin joko klo 19 tai 20 ja torstaisin joko 18 tai 19. voit toivoa sopivaa aikaa. Muutamia paikkoja jäljellä enää, toimi pian!

10 viikon kurssin hinta on EI-jäsenelle 399€, jonka voi maksaa erissä, WAW Wellness Planetin jäsenelle hinta on 199€. Huomioithan että kurssin hintaan kuuluu WAW Wellness Planetin vapaa käyttöoikeus koko kurssin ajan.

Onko nyt aika palauttaa keho kiinteämmäksi?
Haluatko saada taas liikuntakärpäsestä kiinni?
Onko aika tehdä pieni ruokaremontti?
Kärsitkä hidastuneen aineenvaihdunnan aiheuttamista oireista?

Tule mukaan, me autamme!